+382 20 863 000
reservations@biancaresort.com
Mirka Vešovića, Kolašin, Crna Gora

REZERVIŠITE ODMAH!

 
Za sve rezervacije putem našeg web sajta poklanjamo Vam 10 min u našem turbo solarijumu najnovije generacije. Opustite se i oslobodite se stresa u našem SPA centru!
Garantovano najpovoljnije cijene. Brza provjera raspoloživosti i rezervacije u realnom vremenu.

Destinacija

 
KOLASIN

Svako magično mjesto u sebi nosi očaravajuću toplinu, mjesto gdje vrijeme ima svoj tok. Tradicionlani ski centar Kolašin je najprivlačniji za poslovne i porodične zimske i ljetnje odmore. Avanturu započinjete u Bianca resort & Spa, gdje se planine Bjelasica i Sinjajevina susreću sa nacionalnim parkom Biogradska gora i rijekom Tarom. Na 980 metara nadmorske visine, ovaj elegantni i izuzetno komforan hotel koji je okružen gustom borovom šumom i ima sprektakularan pogled na planinski vijenac, idealno je okruženje za istraživanje lokalne flore i faune.

Kolašin je udaljen svega 70 km od glavnog grada Podgorice i međunarodnog aerodroma Podgorica. Potrebno je oko 80 minuta da se stigne do hotela duž očaravajućih kanjona Tare i Morače, na oko 1000 metara nadmorske visine. Hotel se nalazi u samom centru grada I povezan je svojim barovima i kafićima sa skijalistem Kolašin 1450 koji se nalazi na svega 9 km udaljenosti. Avantura apsolutnog mira, potpune slobode i savršene harmonije...

PODGORICA

1,5 sat vožnje od Aerodroma Podgorica (75 km)

TIVAT

3 sata vožnje od Aerodroma Tivat (150 km)
 
01
03
04
05
06
07

Virtuelna Tura 360